sâmbătă, 18 aprilie 2009

ABCD

ABCD este numele foarte inspirat al ultimei carciumi din ABC. Numele complet e de fapt 'ABCD Restauran' - am observat ca in general malaezienii prefera sa uite de ultimul 't'.

Ajungem acolo dimineata pentru un mic dejun.

Peste noapte ne trezim cu niste muscaturi de tantari. Cosmina ma intreaba daca anofelul se deosebeste cu ceva de tantarul obisnuit. Nu stiu. Omoram vreo patru pe pereti pentru orice eventualitate.

Comandam ceva pentru micul dejun. La un moment dat il intreb pe baiat: 'do you have malaria on the island'. Raspunsul e convingator: 'sorry, dont serv'!

Tot el intra in vorba cu noi si intreaba daca vrem sa facem turul insulei. Vrem. Ca sa ne explice ce putem vedea il cheama pe maturator - Abot. Un personaj, o sa revin la el.

Ne explica ca fac curse pe mare cu 2-3 opriri pentru snorkelling, waterfall (o chestie de vreo 15m inaltime in interiorul insulei)


si la Juara - un loc izolat de cealalta parte a insulei, unde nu poti ajunge altfel.

Ne intreaba de unde suntem. Cand aude de Romania, sare imediat pe noi cu Nadia Comaneci: 'is she still alive?'

Luam turul insulei si nu regretam.


Juara merita pentru baie. Ne racorim cu un fresh de lubenita. E bun, dar din asta pot face si eu acasa, asa ca trecem pe ananas.

Practic vedem toate asezarile de pe insula.









Perfect de altfel si pentru snorkelling. Frumos si ca la un moment dat facem pana prostului de intra toti chinezii de pe barca in panica :D. Noi ne aruncam in apa si ne vedem de ale noastre pana reueste el sa se realimenteze.





-- Post From My iPhone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu